Hoogland Dweilland krijgt tweede editie in 2015!

Op zondag 5 juli 2015 vind voor de tweede keer Hoogland Dweilland plaats.

Op zondag 6 juli jl. vond de eerste editie van het blaaskapellenfestival Hoogland Dweilland plaats. De organisatie mag terugkijken op een fantastische dag. De combinatie van 15 enthousiaste blaaskapellen, een gezellige braderie en een druk en gezellig kinderplein bleek een succes. De organisatie werd alom geprezen. Inmiddels is het organisatiecomité bijeen geweest en is er een nieuwe datum voor 2015 vastgelegd: op zondag 5 juli 2015 zal Hoogland Dweilland zijn tweede editie krijgen!

Muzikaal leider Mark van der Steen: “We hebben als organisatie genoten. Het was een groot succes, maar natuurlijk zijn er ook veel verbeterpunten. Van blaaskapellen hebben we erg positieve reacties gehad. Waarschijnlijk zijn de blaaskappellen die dit jaar op de podia stonden, er ook volgend jaar weer bij. Aangevuld met minimaal 5 nieuwe kapellen. We zijn nu al bezig de kapellen te benaderen!”

De organisatie bedankt nogmaals de vele vrijwilligers, die hebben aangegeven er ook in 2015 bij te willen zijn. Hoewel de eerste editie een succes was, is de begroting nog niet geheel rond. Het opzetten van een nieuwe festival vraagteen behoorlijke investering. Voor de financiële ondersteuning in 2015 worden daarom ook sponsors gezocht.

 

Dweilland (272)

Geplaatst in Algemeen