Nog een paar weken tot Hoogland Dweilland 2017!

Wanneer u dit leest is het nog een kleine 6 weken tot aan Hoogland Dweilland, op 25 juni 2017: het puur Hooglandse Blaaskapellenfestival met vier podia, een kinderplein en de bruisende braderie!

Zoals elk jaar is er vooral in de laatste weken veel te doen. De laatste sponsordeals zijn gesloten (nieuw dit jaar ZVE Veiligheid, Foto Mogue, Motex, Rextom en PVC-vloertje!), de artiesten worden geboekt, de technische installaties worden vastgelegd, de contacten met de brouwerij worden weer stevig aangehaald en last nut nog least: het vrijwilligerslegioen meldt zich weer aan! Geweldig om te zien, heerlijk om alle drukte en inzet te ervaren.

Natuurlijk gaat het bij een blaaskapellenfestival vooral om de kapellen; ook die aanmeldingen lopen gestaag door, het speelschema kan bijna gemaakt worden! Qua communicatie is dit ook een drukke periode. PR-manager Theo Polman: “Natuurlijk ligt de communicatiedruk vooral in de laatste weken. Niet alleen qua publiciteit, ook bij de productie van alle communicatiemiddelen. Het programmaboekje bijvoorbeeld kan niet eerder gedrukt worden dan wanneer alle sponsorlogo’s en kapellen bekend zijn. De eerste aankondigings-spandoeken zijn inmiddels wel geleverd, vanaf volgende week hangen ze weer in en rond het dorp!”.

De organisatie ziet graag nog wat aanmeldingen van horecavrijwilligers. Zij kunnen zich aanmelden bij Sam Rutten en Paul van Gelderen; mailen mag ook op hooglanddweilland@gmail.com.

De laatste plekken op de braderie zijn nu nog beschikbaar!
De gezellige braderie begint vol te stromen. Ondernemers worden opgeroepen om nu actie te ondernemen voor de laatste plekken en een kraam te reserveren. Meld u aan voor slechts €35,- bij Bram Schreurs op b.schreurs@xs4all.nl. Het is aftellen geblazen, op naar Hoogland Dweilland, 25 juni 2017.

Geplaatst in Uncategorized