Voorbereidingen Hoogland Dweilland in volle gang!

Ongetwijfeld heeft u er hier al eerder over gelezen. Hoogland Dweilland. Een nieuw initiatief dat op 6 juli aanstaande voor het eerst gaat plaatsvinden. We starten in 2014 omdat dit het jaar van Groos op Hoogland is!

Op de Hamseweg zullen circa 15 blaaskapellen op 4 podia (tussen rotonde en Boni) strijden om wie het eerste Hoogland Dweilland Blaaskappellenfestival op z’n naam schrijft. Maar Hoogland Dweilland is veel meer: alle Hooglandse ondernemers krijgen de kans zich te presenteren op een leuke braderie waarvoor vele kramen beschikbaar zijn! En natuurlijk is er voor de kinderen een speciaal kinderplein aanwezig (achter de Aldi) en zijn er diverse horecapunten ingericht. Hoogland Dweilland belooft een nieuw jaarlijks terugkerend, op en top Hooglands-feestje te worden! Op dit moment hebben zich al vele ondernemers en ca. 10 blaaskappellen aangemeld!

Al vanaf september 2013 zijn vele vrijwilligers aan de slag om Hoogland Dweilland op de kaart te zetten. Op dit moment is er nog weinig zichtbaar, behalve dan het prachtige logo dat belangeloos door Studio Bullseye (Menno Volmer) werd ontwikkeld. Maar achter de schermen bruist het! Initiatiefnemer Bert Roest van Café Bar De Dissel en Mark van der Steen van Blaaskapel De Amerblaozers hebben vele enthousiaste vrijwilligers om zich heen verzameld. Natuurlijk zijn dat de ondernemers van de Hamseweg (Café de Noot, Cafe De Faam, Wijnhuis Alexander), maar ook alle leden van CV De Hooge Narren zijn van de partij.

Om de vergunning te verkrijgen wordt momenteel veel werk verzet door Richard van Asch die zijn expertise als hoofd optocht Eemschuumers inbrengt. En ook de Ondernemerskern Hoogland en Jong Hoogland zijn aangesloten. Kortom, vele handen maken licht werk. Hoogland laat zich weer van z’n beste kant zien, daar kunnen we ook weer Groos op zijn!

Bij deze roepen we alle Hooglandse ondernemers op om zich aan te melden voor een kraam.

Geplaatst in Uncategorized

Geef een reactie