Word onze vriend!

Op zondag 25 juni 2017 is het weer tijd voor Hoogland Dweilland! De vierde editie alweer.

“Vrienden van”-programma krijgt in 2017 inhoud!
De eerste twee jaren was er een beperkt “Vrienden van Hoogland Dweilland”-programma. In 2017 gaat er meer invulling worden gegeven aan dit initiatief. Sponsormanager Ronald Kruithof vertelt:
“In 2015 en 2016 hebben we een aantal “Vrienden van” mogen begroeten. In 2017 gaan we het programma meer invulling geven: Zo zal elke 10e vriend van het festival worden verrast met een heerlijke fles Schrobbelèr. En tijdens het festival zullen we uit alle vrienden een tweetal gelukkigen loten. De ene winnaar wint een diner-bon bij De Faam t.w.v. €50,-,    de andere gelukkige wint een verrassingsconcert van en door blaaskapel De Amerblaozers! Daarnaast krijgt elke “Vriend van het festival” een naamsvermelding op de website en krijgt hij of zijn een uitnodiging om gratis mee te borrelen tijdens de bedankborrel, een aantal dagen na het festival”.

Nu aanmelden voor “Vrienden van Hoogland Dweilland”.
U kunt vanaf nu “Vriend van Hoogland-Dweilland” worden door € 25,- over te maken op rekeningnummer NL 39 INGB 0006 810367 t.n.v. Stichting Hoogland Dweilland, Hoogland. Vermeld s.v.p. duidelijk uw NAAM en de toevoeging VRIEND2017 bij uw overboeking. De organisatie waardeert uw bijdrage enorm.

Word ook Vriend van Hoogland Dweilland en maak samen met ons het festival ieder jaar net even mooier. Dank en tot ziens op Hoogland Dweilland 2017!