Wordt ook vriend van Hoogland Dweilland!

Wordt ook vriend van Hoogland Dweilland!

Op zondag 25 juni staat de vierde editie van Hoogland Dweilland op het programma. De voorbereidingen vorderen gestaag. Op dit moment hebben zich al een aantal sponsoren gemeld en zijn met veel potentiéle sponsoren de gesprekken gaande. Ook het aantal aanmeldingen van kapellen loopt lekker op. De teller staat nu al op 14 kapellen. Dat belooft veel voor het festival want de ervaring leert dat de meeste kapellen zich pas later in het seizoen aanmelden.

“Vrienden van”-programma krijgt in 2017 inhoud!
De eerste twee jaren was er een beperkt “Vrienden van Hoogland Dweilland”-programma. In 2017 gaat er meer invulling worden gegeven aan dit initiatief. Sponsormanager Ronald Kruithof vertelt:
“In 2015 en 2016 hebben we een aantal “Vrienden van” mogen begroeten. In 2017 gaan we het programma meer invulling geven: Zo zal elke 10e vriend van het festival worden verrast met een heerlijke fles Schrobbelèr. En tijdens het festival zullen we uit alle vrienden een tweetal gelukkigen loten. De ene winnaar wint een diner-bon bij De Faam t.w.v. €50,-,    de andere gelukkige wint een verrassingsconcert van en door blaaskapel De Amerblaozers! Daarnaast krijgt elke “Vriend van het festival” een naamsvermelding op de website en krijgt hij of zijn een uitnodiging om gratis mee te borrelen tijdens de bedankborrel, een aantal dagen na het festival”.

Nu aanmelden voor “Vrienden van Hoogland Dweilland”.
U kunt vanaf nu “Vriend van Hoogland-Dweilland” worden door € 25,- over te maken op rekeningnummer NL 39 INGB 0006 810367 t.n.v. Stichting Hoogland Dweilland, Hoogland. Vermeld s.v.p. duidelijk uw NAAM en de toevoeging VRIEND2017 bij uw overboeking. De organisatie waardeert uw bijdrage enorm.

De Hooglander, Studio Bullseye en C3Advies mediapartner van het festival.
De Hooglander, Studio Bullseye (Menno Volmer) en C3Advies (Theo Polman) dragen het festival al vanaf het eerste begin een warm hart toe. Dit jaar wordt daarin een extra stap gezet. Deze drie ondernemers zijn in 2017 officieel “Mediapartner van Hoogland Dweilland”. Zij zullen de communicatie rondom het festival van A tot Z verzorgen. Zo wordt er dit jaar in elke editie van De Hooglander verslag gedaan van de vorderingen en nieuwsfeiten van het festival.

Kom naar de 4e editie Hoogland Dweilland: zondag 25 juni 2017, Hoogland.

Geplaatst in Uncategorized